English text

Informatie voor deelnemers

We nodigen u allen uit om mee te doen aan de International Indoor Fly-In 2018! Deze wordt in 2018 gehouden op 9, 10 en 11 november in Nijmegen.

Locatie

De zaal die we gebruiken is weer de Jan Massinkhal, net buiten het centrum van Nijmegen. Deze zaal
heeft een vloeroppervlak van 2400 m2, de hoogte is bijna 8 meter (categorie 1 zaal). Het plafond is
vrijwel geheel vlak.
Het adres is Jan Massinkhal: Nieuwe Dukenburgseweg 5, 6534 AD Nijmegen.

Wedstrijd

We vliegen weer in verschillende klassen: F1D, F1M, F1M small (Junioren), F1L, F1N (indoor werpzwever), Sainte Formule, Pistachio, F4F (Peanut), F4D (Open schaal rubber), F4E (Open schaal elektrisch/CO2) en voor het eerst ook Profiel Schaal. De jurering van de schaalmodellen vindt plaats volgens de Engelse BME-regels, de duurvlucht-klassen moeten voldoen aan de FAI-regels. Er mag ook met andere vrije vlucht modellen worden gevlogen (fun flying) en ook voor het invliegen wordt tijd beschikbaar gesteld.

In alle klassen ontvangen de drie beste vliegers een prijs. In de schaalklassen Peanut en F4D ontvangt de beste junior ook een prijs.

Verder is er ook een prijs voor het hoogst geplaatste schaalmodel van een vliegtuig wat ontworpen is door een Nederlandse vliegtuigontwerper. Denk hierbij aan Fokker, Koolhoven, Pander etc. Ook vliegtuigmodellen die door Nederlandse ontwerpers zijn ontworpen voor vliegtuigbouwers buiten Nederland tellen hierbij mee. Denk hierbij aan Koolhoven die ontwierp voor het Engelse B.A.T en aan Fokker die tijdens de Eerste Wereldoorlog vliegtuigen ontwierp in Duitsland.

 

Nijmeegse Luchtvaart Club

E-mail: internationalindoorflyin@gmail.com

   IIFI Homepage  -   Interscale-Homepage  -   Klassen  -   IIFI verslagen  -   Informatie voor deelnemers   -   Informatie voor publiek   -   Persbericht   -   Contact  -   Links  
Digital documents (pdf):
- Invitation 2018
- Info bulletin 1 2018
- Invitation Friday 2018
- Entry form
- Accomodations
- Route information
Gewijzigd: 17 sept 2018


6th IIFI 2016